Meta Açıklaması Nasıl Olmalı

Meta Açıklaması Nasıl Olmalı

Meta Açıklaması Nasıl Olmalı

Web sitelerine makale girişi yapılırken karşılaştığımız kavramlardan bir tanesi de meta açıklamasıdır. Meta açıklaması, Google tarafından yazınızın görünümünü ve botların arama yaparken karşılaştığı yönergedir. Google da arama yaptığınızda botlar meta açıklaması sayesinde sizleri bulur ve ilk sayfalara yerleştirir. Eğer meta açıklamanız yok ise normal yazınızın ilk 20 kelimesi bunun yerine geçer. Meta açıklaması nasıl olmalı derseniz özetle şunu söyleyebiliriz, Meta açıklaması hayati derecede önemlidir çünkü yanlış kullanımlarda ciddi problemlere yol açabilir. En basit olarak yeni yüklediğiniz bir yazı geçmiş meta açıklaması nedeni ile sıralamaya giremeyebilir.

Meta açıklaması maksimum 20 kelime olmalıdır ve anahtar kelime kesinlikle ek almadan geçmelidir. Örnek olarak bu yazımız meta açıklaması nasıl olmalı, öncelikle ek almadan meta açıklamasında gerekir. Bizzat geri tuşuna basarak bunu görebilirsiniz. Meta açıklaması içerisinde hizmet alanınızı ifade eden önemli bir kelime var ise bunu kullanmanızı tavsiye ederiz. Örnek olarak bizim sektörde seo uyumlu makale firması iyi bir anahtar kelimedir. Eğer bizler firma kelimesini normal bir yazının meta açıklamasında geçirirsek ileride yazacağımız seo uyumlu makale firması yazının önünü kapatmış oluruz.

Meta açıklamasını sonradan düzeltseniz bile bir sonuç alamayacağınız için bu konuda profesyonel destek almanızı öneririz. Hele ki organik olarak ilerlemek istiyorsanız, bu konuda daha da dikkatli olmalısınız. Ücretsiz bir şekilde destek almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

] }
seomakalecim.com

Profesyonel Seo Uyumlu Makaleleri Kullanıcı Odaklı Bir Şekilde Hazırlayan Ve Binlerce Başarılı Referansı İle Hizmetlerine Devam Eden Seomakalecim.com Gururla Sunar.